aes2016.se

För dig som driver eller vill driva ett företag

Starta en fysisk butik

Gillar du att sälja och vet att du har produkter som alla är i behov av. Är du driven och framåt som entreprenör så kanske det är dags för dig att starta en fysisk butik? Det är en del att tänka på innan du är igång men som alltid så är planeringen det allra viktigaste du gör innan starten av din butik.

Framförallt ska du fråga din om din butik är något som människor behöver och är villiga att betala för dessa produkter. Om svaret är ja så är det bara att börja leta efter en attraktiv lokal. Läget är viktigt för att kunder ska hitta till din butik, man pratar ofta om A-läge men i en uppstart så kanske det inte man har råd med utan får nöja sig med ett annat läge.

När lokalen är klar och hyreskontraktet underskrivet så gäller det att inreda butiken efter konstens alla regler. För att du ska kunna ta betalt så gäller det att hitta en lösning som passar både dig och din butik. Att skaffa sig ett betalsystem som du kan växa i är att föredra.

Marknadsföring är viktigt och för att locka kunder till din butik så bör du ha en stor invigningsöppning med flera fina erbjudanden. Du också under din första månad locka med specialpriser på utvalda produkter. Service är något som kunde gillar och det gäller att se till så att alla kunder får den hjälp som dom önskar när de kliver in i din butik.